torstai 31. toukokuuta 2012

Jo joutui armas aika

Tänään oltiin koko perhe tytön koulun kevätjuhlassa. Vielä on huomenna pesispäivä ja lauantaina todistusten jako, mutta kirjoja ei tarvi enää kuskata mukana. Tyttö sai Maraton-klubin myöntämän stipendin innokkaasta osallistumisesta urheilukilpailuihin. Että oli vanhemmat ylpeitä. Niiskutin nenääni Suvivirttä laulaessa, tosin en liikutuksesta, vaan siitä että on kamala nuha. Taitaa olla allergian lisäksi joku kesäflunssa. Niin, kesä! Ilmatieteenlaitoksenkin mukaan kesä on nyt alkanut meilläkin, tai jo kaksi viikkoa sitten, kun nämä tiedot tulevat pienellä viiveellä.

Tässä muutama kuva illan pihakierrokselta. Kuolanpioni kukkii, mutta kyllä nuo kukat on tänä vuonna pienempiä kuin yleensä. Otti se sittenkin vähän siitä jakamisesta itteensä. Mutta vähän vaan.

Kuolanpioni, Paeonia anomala

Omena, Malus domestica

Ukkolaukka on hauska uusi tuttavuus. Sain sitä viime syksynä kaupanpäällisiksi. Varmaan hieno kun se tuosta kunnolla pyöristyy.

Ukkolaukka, Allium hollandicum

Meillä kasvaa ojassa tämmöistä saniaista, olisikohan se hiirenporras? Olen miettinyt että tätä voisi siirtää pihaan, mutta pitäisi keksiä joku kiva varjopaikka ja siihen jotain muutakin varjon kasvia.

Hiirenporras, Athyrium filix-femina (?)
 
Tulppaani 'Don Quichotte'