perjantai 31. elokuuta 2012

Piristystä

Tänään tuli tunne, että pitää jotenkin piristää pihaa. Perennapenkit alkavat ränsistyä, puissa jo kellertää. Vaikka syksykin on ihan kivaa aikaa, niin kesän menetys tuo haikeutta mieleen. Tein kukkakimpun terassin pöydälle ristiäiskukista ja pihan kukista. Ostin pari krysanteemia ja syklaamia ja laitoin ne orvokeilta vapautuneisiin ruukkuihin. Kanervia tai kaaleja en suostunut vielä ostamaan, tänään oli vielä lämmin kesäpäivä.
Kynttilälyhtyjä ripottelin myös pitkin pihaa, onhan nyt jo pimeät illat. Tilasimme muuten tässä yhtenä päivänä ulkovaloja pihaan. Haluan että ikkunasta näkee pihan yksityiskohtia pimeälläkin. Se on ollut yksi mielessä ollut projekti, toinen mikä piti tänä kesänä toteutua oli pergola, mutta valitettavasti se jää hamaan tulevaisuuteen.


Pelargoniat muuten rehottavat hienosti, kun noista aika jättää, laitan sitten callunoita tai muuta.Jes, muuten. Sain paremman kameran. Itseasiassa se on meidän vanha kamera, joka on ollut vähän rikki, eikä olla siksi käytetty, mutta kyllä sillä näköjään kuvia saa.