torstai 2. toukokuuta 2013

Täh, se on toukokuu

Tässä kuussa alkaa kesä!! Vappukin meni jo, enkä edes ehtinyt toivottaa hyvää vappua. Vietimme vappuaaton kotosalla anopin ja miehen pikkuveljen kanssa grillaten ja nautiskellen. Vappupäivänä olin talkoohommissa kyläkoulumme vanhempainyhdistyksen järjestämässä vapputapahtumassa simaa ja munkkeja myyden. Ohjelmassa oli poniratsastusta, kasvomaalausta, haastefrisbeegolfkisa ja lasten juoksukilpailu. Sää suosi ja väkeä oli liikkeellä, saimme aika potin lasten kevätretkirahastoon. :)

Menneen vapun munkkeja...

Tänään kävin pikkutytön kanssa torilla ja ostin linnunpöntön, se pitäisi nyt saada pian paikalleen, kun on paljon asunnonhankkijoita liikkeellä. Eilen näin pihassa muutaman sellaisen linnun, joita jouduin oikein selvittämään, en ole mikään bongari. Viherpeippo ja leppälintu taisivat siinä vierailla. Lisäksi näkyi punarinta ja sinitiainen. Kyllä ne vain on kauniita nuo pikkulinnut. Torilta ostin myös hienon amppelin oven viereen, pitää vain muistaa nostaa se aina yöksi sisään!

Enkelipelargoni ja hopeaputous

En tiedä oliko hölmöä laittaa noita köynnöskrasseja esikasvatukseen, nehän ehtii vaikka mihin mittoihin, ennenkuin saan ne ulos. Tänään purkitin isompiin ruukkuihin.


Orkidea alkaa varmaan ihan kohta tehdä kukkia! :D