perjantai 12. heinäkuuta 2013

Onnea Pikku Prinsessa!

Tänään meidän pikku prinsessamme täytti yksi vuotta! Juhlia vietetään tosin vasta viikon päästä. Mutta varmaan ikänä ei ole mennyt vuosi näin nopsaa kuin nyt. Ei edes silloin, kun kaksi isompaa olivat pieniä...


Tämän tiikerinliljan piti muistaakseni olla valkoista, siis sitä mielestäni tilasin... Aina ei saa mitä tilaa, vaikka joku jossain laulussa niin väittääkin. ;) Kehäkukka on aloittanut kukinnan, samoin kuunlilja jonka nimeä en tiedä. Tosi isokokoinen ja elinvoimainen kuunlilja. Ja vuorenkilpi aloitti toisen kierroksen. :)

Tähän kohtaan olen miettinyt että mitä kasvia laittaisin, mutta tänään keksin, että käyhän ne kivetkin. :) Tuossa on valonheitin jolla mies tykkää syksyisin ja talvisin valaista hopeakuusta, ei ole mikään kaunistus, saisihan sen poiskin sieltä, mutta olkoon.Tässä on tänään istuskeltu ja mietitty kaikenlaisia suunnitelmia. Ei pysty olemaan puutarhassa ajattelematta jotakin siihen liittyvää... Ja yleensä jotain joka vaatii ruumiillista työtä. :)


Mulla on pihassa kahta nauhusta. En tiedä kummankaan nimeä, olivat täällä jo kun muutettiin. Tämä kukkii nyt, ja toinen aloittaa vähän myöhemmin ja on isokokoisempi.