maanantai 28. tammikuuta 2013

11 kysymystä

Sain 11 kysymyksen haasteet pirkolta ja Cosmokselta, kiitokset! Nyt vasta ehdin vastailla niihin. Ensin pirkon kysymykset.

Maltillisesti tehty tilaus saapui viime viikolla :)


1. Mikä on parasta bloggaamisessa?
Se että voi jälkikäteen seurata mitä milloinkin on tapahtunut puutarhassa
2. Mitä tekisit, jos et bloggailisi?
Hmm, selailisin varmaan vain kuvia menneiltä vuosilta, mutta onhan se kivempi kun on tekstiäkin, en varmaan saisi aikaiseksi pitää päiväkirjaa blogin sijasta, bloggailussa koukuttaa se kun tietää jonkun muunkin lukevan sitä ;)
3. Lempiruokasi
Hyvä sisäfilepihvi mediumina ja joku huippu kastike, viimeksi käytiin miehen kanssa Stefan's Steakhousessa Tampereella, suosittelen!
4. Lempijuomasi
Punaviini
5. Lempieläimesi
Koira
6. Lempikukkasi
Niitä on monta, mutta yksi keväinen suosikki on nimimerkikseni päässyt idänsinililja eli scilla. Olisi ihana saada oikein runsaasti kukkiva matto näitä pieniä ihanuuksia :)
7. Oletko puutarhaihminen ja miksi?
Olen, varmaan tarttunut kotoa. Puutarhanhoito rentouttaa stressiin taipuvaista mieltäni.
8. Oletko aamu- vai iltaihminen?
Ilta
9. Missä olet matkustellut?
No Tukholmassa ja Tallinnassa tietty, Israelissa kävin rippikouluni, Pohjois-Saksassa olin yhden kesän töissä tarjoilijana, häämatka tehtiin Mallorcalle, sitten yritän muistella... Lanzarote, Bulgaria, Sardinia, Lontoo, Thaimaa, Egypti, Bryssel... perus rantalöhökohteita ja muutama kaupunkiloma :)
10. Mihin haluaisit matkustaa ja miksi?
Thaimaahan haluttaisiin koko perheen kanssa, viimeksi oltiin vain minä ja mies, se on ihana kohde, lämmintä ja hyvää ruokaa, täydellinen :)
11. Luetko kirjoja ja jos, niin minkä luit viimeksi?
Viimeaikoina on taas tullut luettua, luin juuri Stieg Larssonin Tyttö joka leikki tulella


Jaahans, ja taas on mentävä, joten Cosmoksen kysymyksiin vastailen vähän myöhemmin. Katsotaan saanko aikaiseksi tehdä kysymyksiä itse. :)